درحال بارگذاري...
اصول بهداشت و صنایع شیر
10 مرتبه مشاهده شده

اصول بهداشت و صنایع شیر

فرخنده، عباس،

  1. شابک: -
  2. شماره راهنما: ‭WA ٧١٥ ‫ف‬٤٣٨‫الف‬ ١٣٤٦
  3. پدیدآور: فرخنده، عباس، 1310 -
  4. عنوان و شرح مسئولیت:اصول بهداشت و صنایع شیر / تألیف عباس فرخنده.
  5. نشر:تهران : دانشگاه تهران، 1346.
  6. توصیف ظاهری:326، VI ص.: مصور
  7. فروست:انتشارات دانشگاه تهران؛ 1137
  8. یادداشت:چاپ دوم: 1356
  9. یادداشت:کتابنامه
  10. یادداشت:واژه نامه
  11. موضوع:شیر.
  12. موضوع:کنترل مواد غذایی.
  13. موضوع:فراورده های لبنی.
  14. موضوع:مهندسی بهداشت.

 فهرست نسخه های منبع

 فهرست نقدها