جستجو در این کتاب

زارعی، آفاق.

1. شماره راهنما: ‭W ١٨ ‫ز‬١٣‫الف‬ ١٣٩٩
  2. پدیدآور: زارعی، آفاق.
  3. عنوان و شرح مسئولیت:اصول طراحی سوالات آزمون های استدلال بالینی / مدرس آفاق زارعی.
  4. نشر:بیرجند : دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، معاونت آموزشی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC)، 1399.
  5. توصیف ظاهری:فایل ویدئویی به فرمت FLV
  6. یادداشت:بسته آموزشی «استدلال بالینی» که شامل دو بخش «آموزش» و « سنجش» مهارت استدلال بالینی، در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی و دانشجویان بالینی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، تدوین گشته است
  7. یادداشت:این بسته آموزشی دارای 7 فایل ویدئویی است. شامل مباحث: مقدمات آزمون های استدلال بالینی (40 دقیقه)، آزمون های ویژگی های کلیدی (20 دقیقه)، آزمون همخوانی با شرحنامه (18 دقیقه)، آزمون های سناریونویسی (14 دقیقه)، آزمون استدلال بالینی CRP (14 دقیقه)، آزمون پازل ادغام یافته (8 دقیقه)، آزمون جامع استدلال بالینی (5 دقیقه)
  8. یادداشت:برای دانلود ویدئوها در محیط وب نیاز به نرم افزار Potplayer می باشد
  9. یادداشت:این فایل ها در محیط Internet Explorer قابل مشاهده می باشند
  10. شناسه افزوده:دانشگاه علوم پزشکی بیرجند. معاونت آموزشی. مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC).

فهرست محتوای دیجیتالی

فهرست مطالب