درحال بارگذاري...
بهداشت مواد غذایی (با تصحیح و اضافات)
16 مرتبه مشاهده شده

بهداشت مواد غذایی (با تصحیح و اضافات)

فرج‌زاده‌ آلان‌، داود،

  1. شابک: 9786004890793
  2. شماره راهنما: ‭WA ٦٩٥ ‫ف‬٣٧٨‫ب‬ ١٣٩٦
  3. پدیدآور: فرج‌زاده‌ آلان‌، داود، 1337 -
  4. عنوان و شرح مسئولیت:بهداشت مواد غذایی (با تصحیح و اضافات) / تالیف داود فرج‌زاده‌آلان.
  5. نشر:تهران : انتشارات حیدری، 1396.
  6. توصیف ظاهری:342 ص
  7. یادداشت:ویراست قبلی کتاب حاضر توسط انتشارات نور دانش، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، مرکز چاپ و نشر در سال 1379 منتشر شده است
  8. یادداشت:کتابنامه
  9. موضوع:کنترل مواد غذایی.
  10. موضوع:مواد غذایی -- میکروب‌شناسی.

 فهرست نسخه های منبع

 فهرست نقدها