کارگاه آموزشی ملاحظات زبانی و ویرایشی در مکاتبات و متون علمی، ۲۱ تیرماه برگزار خواهد شد.

بروز شده:  1401/04/13 10:30

به گزارش مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، پنجاه و دومین وبینار آموزشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با عنوان «ملاحظات زبانی و ویرایشی در مکاتبات و متون علمی با رویکرد دستور خط مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی» ، سه‌شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت حضوری در سایت آموزش و توانمندسازی پژوهشگران مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه و به صورت غیر حضوری با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect برگزار خواهد شد.

جناب آقای دکتر محمدامین ناصح، عضو هیئت علمی و استادیار گروه زبان شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند، تدریس این وبینار را برعهده خواهند داشت.
در سطح بین الملل، برنامه ریزی زبان و خط (language planning) از جمله وظایف مهم آکادمی ها (فرهنگستان ها) است که سیاست گذاری زبانی را در هر کشور عهده دار هستند. در ایران نیز نگارش فارسی عموما با بهره گیری از الگوهای چندی انجام می شود که یکی از شاخص ترین آنها، دستور خط مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی است که در واقع محصول همفکری صاحب نظران مرتبط در شورای عالی فرهنگستان است.
در این کارگاه، ضمن معرفی اجمالی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و برخی دستاوردهای مهم آن، اصول دستور خط مصوب این نهاد برای حاضران معرفی شده و سپس به آسیب شناسی زبان نگارش متون علمی در برخی نشریات دانشگاهی از منظر زبانی و ویرایشی پرداخته خواهد شد و در نهایت سعی خواهد شد تا یافته ها عملا در قالب دستبرگی به کار بسته شود.

این وبینار با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان، کتابداران، کارشناسان پژوهشی و پژوهشگران دانشگاه‌ علوم پزشکی بیرجند برگزار خواهد شد. همچنین از کلیه علاقمندان به این حوزه موضوعی، از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار رایگان، ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و به میزان کافی حضور داشته باشند، گواهی معتبر، صادر خواهد شد.

ثبت نام ویژه اتباع غیرایرانی

ویدئوی وبینار (برای مشاهده ویدئو لازم است از رایانه و برنامه کاربردی ادوب کانکت استفاده نمایید)

نحوه ورود به وبینار:
برای ورود به وبینار در سامانه Adobe Connect می‌توانید از آدرس http://vc.bums.ac.ir/mim استفاده نمایید. برای تسهیل در صدور گواهی ها لطفا به عنوان کاربر میهمان و با شماره ملی به سامانه وارد شوید. همچنین حین برگزاری وبینار می‌توانید سؤالات خود را به صورت متنی یا صوتی از طریق شبکه اجتماعی واتساپ یا پیامک به شماره ۰۹۱۵۶۰۴۳۹۵۷ ارسال فرمائید.
ضمنا یادآوری می‌شود با توجه به این که از ابتدای سال ۲۰۲۱ نرم افزار Adobe Connect از Flash Player پشتیبانی نمی‌کند لازم است کاربران نسبت به بروزرسانی نرم افزار Adobe Connect اقدام نمایند. برای مشاهده راهنمای استفاده از این سامانه و دریافت لینک نرم افزارهای مورد نیاز اینجا کلیک نمایید.

لطفا پس از وبینار با تکمیل فرم نظرسنجی ما را در ارتقای کیفیت وبینارها و دوره‌های آموزشی آینده کمک نمایید.

لیست دوره های آموزشی برگزار شده

راه‌های ارتباطی حوزه مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در رابطه با وبینارهای آموزشی:

۱- پست الکترونیک lib.info@bums.ac.ir

2- تماس با شماره ۰۵۶۳۲۳۸۱۷۵۲ در ساعات اداری