دو عنوان کتاب دیگر به کتاب های منتشر شده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال ۱۴۰۰ افزوده شد.

بروز شده:  1400/12/03 09:00

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دوعنوان کتاب دیگر که از شورای انتشارات مجوز انتشار با آرم دانشگاه را دریافت کرده بودند، منتشر شدند.

کتاب نشانه شناسی برای پرستاران، ششمین کتاب منتشر شده دانشگاه در سال ۱۴۰۰ است که توسط مرتضی نجات (مربی آموزشی دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس) با همکاری امیرحسین بوستانی و محمد شریفی مقدم (دانشجویان پرستاری دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس) گردآوری شده و توسط انتشارات سایه سلامت، منتشر شده است.

کتاب نشانه شناسی برای پرستاران دارای ۱۵ فصل به شرح ذیل می باشد:
فصل ۱: ارتباط
فصل ۲: آماده سازی محیط و شرایط جهت انجام معاینه بیمار
فصل ۳: بررسی پوست، مو و ناخن
فصل ۴: بررسی سر و گردن
فصل ۵: بررسی چشم
فصل ۶: بررسی گوش
فصل ۷: بررسی بینی
فصل ۸: بررسی دهان و حلق
فصل ۹: معاینه سیستم تنفسی
فصل ۱۰: بررسی سیستم قلبی - عروقی
فصل ۱۱: بررسی پستان
فصل ۱۲: بررسی شکم
فصل ۱۳: سیستم عضلانی - اسکلتی
فصل ۱۴: دستگاه تناسلی
فصل ۱۵: بررسی سیستم عصبی

کتاب مبانی آموزش اصطلاحات پزشکی براساس طبقه بندی بین امللی بیماری ها، هفتمین کتاب منتشر شده دانشگاه در سال ۱۴۰۰ است که توسط فاطمه بهادر (کارشناس ارشد و مربی فناوری اطلاعات سلامت و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند) با همکاری دکتر رضا صفدری (عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران) و مریم ابراهیمی (عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور) و پوریا بهادر (دانشجوی کارشناسی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان) گردآوری شده و توسط انتشارات سایه سلامت، منتشر شده است.

برای مشاهده لیست کتاب های منتشر شده با مجوز شورای انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه های علوم پزشکی کشور اینجا کلیک کنید.