نتایج رتبه بندی Webometrics دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ژانویه سال ۲۰۲۲ میلادی اعلام شد.

بروز شده:  1400/11/17 08:00

نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس ۳ شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن %۵۰، تعداد استنادات ۲۱۰ نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar (شاخص Transparency/Openness) با وزن %۱۰ و تعداد مقالات کیفی دانشگاه در بین مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت Scimago (شاخص Transparency/Openness) با وزن %۴۰ ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند.

براساس این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و اصفهان به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در رتبه بندی Webometrics ویرایش ژانویه ۲۰۲۲، رتبه ۱۸ کشوری را کسب کرده است که نسبت به رتبه بندی ماه جولای ۲۰۲۱ (رتبه ۲۰ کشوری)، پیشرفت داشته است.

نتایج اخیر که در آدرس http://www.webometrics.info موجود است، رتبه‌ ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه‌بندی را مشخص نموده است.

دریافت فایل نتایج رتبه بندی وبومتریکس – ژانویه ۲۰۲۲