دوره آموزشی شغلی مهارت های سازماندهی اطلاعات ویژه کتابداران دانشگاه برگزار شد.

بروز شده:  1400/10/28 11:45

به گزارش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه کارگاه شغلی «آموزش مهارت های سازماندهی اطلاعات» چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ با موضوع اشتراک گذاری تجربه های فهرستنویسی با تدریس خانم طاهره آوان مسئول بخش خدمات فنی کتابخانه مرکزی و یکشنبه ۲۶ دی ماه با تدریس آقای دکتر بیدختی، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه با موضوع آشنایی با جدیدترین تغییرات نظام های رده بندی و فهرستنویسی منابع کتابخانه ای شامل بررسی سیاست های جدید نظام رده بندی کتابخانه های پزشکی (NLM)، قوانین آر.دی.ای (RDA) در فهرستنویسی، بررسی اصول نشانه گذاری کاتر در رف آرایی، و .... با حضور جمعی از کتابداران کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.

در آینده نزدیک دوره های آموزشی بیشتری با هدف طرح مباحث جدید در فهرستنویسی و رده بندی به منظور توانمندسازی کتابداران و همگام سازی عملکرد کتابخانه های دانشگاه در حوزه سازماندهی منابع برگزار خواهد شد.