وبینار آشنایی با منابع اطلاعاتی علمی دسترسی آزاد با شرکت بیش از ۱۶۰ نفر برگزار شد.

بروز شده:  1400/10/15 08:10

به گزارش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، وبینار آشنایی با منابع اطلاعاتی علمی دسترسی آزاد به منظور آشنایی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و سایر علاقه مندان با منابع علمی رایگان و نحوه دسترسی به متن کامل از آن ها در روز دوشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ به مدت دو ساعت از طریق سامانه وب کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با شرکت بیش از ۱۶۰ نفر از علاقه مندان به صورت غیر حضوری برگزار گردید.

تعداد ۲۰۵ نفر فرم الکترونیکی ثبت نام در وبینار را تکمیل کرده بودند که ۳۵ نفر با وابستگی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ۱۱۱ نفر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و ۵۹ نفر از سایر دانشگاه ها، سازمان ها، و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور بودند. ۴۵ نفر از ثبت نام کنندگان عضو هیأت علمی، ۶۷ نفر کارمند، ۷۰ نفر دانشجو و ۲۳ نفر از سایر مشاغل بودند.

برای ۱۲۶ نفر که ثبت نام کرده بودند و به میزان کافی در وبینار حضور داشتند، گواهی معتبر صادر شد.