وبینارهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در هفته ملی پژوهش سال ۱۴۰۰ با حضور بیش از ۳۴۰۰ نفر برگزار شد.

بروز شده:  1400/09/24 11:55

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، چهار دوره آموزشی در هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰، براساس نیازسنجی و با پیگیری و هماهنگی مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند  از ۱۴ لغایت ۱۷ آذرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت غیرحضوری با استفاده از سامانه وب کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه در بستر Adobe Connect برگزار شد.

۱۲۲۸ نفر فرم ثبت نام الکترونیکی وبینارهای پژوهشی دانشگاه را تکمیل کردند که ۱۸۸ نفر از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ۸۷۹ نفر از دانشگاه های علوم پزشکی کشور و ۱۶۱ نفر از سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بودند. ۵۵۵ نفر از ثبت نام کنندگان عضو هیأت علمی، ۳۷۷ نفر دانشجو، ۲۴۱ نفر کارمند، و ۵۵ نفر نیز از سایر مشاغل بودند. برای ۹۴۲ نفر که ثبت نام کرده بودند و به میزان کافی در وبینارها حضور داشتند، گواهی معتبر صادر شد.

در مجموع چهار وبینار برگزار شده در هفته پژوهش، ۳۴۱۰ حضور در سامانه ادوب کانکت ثبت شد که آمار شرکت کنندگان هر وبینار به شرح ذیل است:

وبینار تشابه و تمایز پروپوزال طرح های تحقیقاتی و طرح های فناورانه / ۱۴ آذر ۱۴۰۰ با سخنرانی جناب آقای دکتر محمدرضا منظم اسماعیل پور ۸۸۶ شرکت کننده

(برای مشاهده ویدئو نیاز به رایانه با نرم افزار ادوب کانکت دارید)

وبینار آشنایی با سامانه های نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) / ۱۵ آذر ۱۴۰۰ با سخنرانی جناب آقای دکتر پیام کبیری / ۸۵۲ شرکت کننده

وبینار چگونه در نوشتن مستندات علمی موفق تر باشیم / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ با سخنرانی جناب آقای دکتر علی اکبر حق دوست / ۹۲۱ شرکت کننده
وبینار راهکارهای جذب گرنت از نیماد و منابع بین المللی- ارائه تجارب موفق / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ با سخنرانی جناب آقای دکتر مسعود میرزایی و جناب آقای دکتر امین صالحی ابرقوئی / ۷۵۱ شرکت کننده

همچنین در مجموع ۱۴۷۲ نظر در فرم الکترونیکی نظرسنجی وبینارها ثبت شدند که شامل نظرات ۷۹۷ عضو هیأت علمی، ۲۵۷ کارمند، ۳۶۴ دانشجو و ۵۴ نفر از سایر مشاغل بود. شرکت کنندگان به طور متوسط بیشتر از ۸۹ درصد از کیفیت محتوایی و اجرایی وبینارها رضایت داشتند.