سومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه در سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

بروز شده:  1400/09/07 10:30

سومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه، با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری و ۱۱ نفر از اعضای شورای انتشارات، شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در محل سایت آموزش و توانمندسازی پژوهشگران مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر بیدختی، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و دبیر شورای انتشارات دانشگاه، پس از خوش آمدگویی، ۹ درخواست دریافت شده در دبیرخانه شورای انتشارات دانشگاه را مطرح کردند.
امتیازات و حق الزحمه گردآوری کتاب «راهنمای عملی مدیریت لغزش پس از ترک اعتیاد» و کتاب «تجهیزات دندانپزشکی و ارگونومی» بررسی و مورد تایید اعضا قرار گرفت.
همچنین نتایج داوری های کتاب «لویی پاستور و پایه گذاری میکروبیولوژی»، کتاب «یادگیری آسان دیالیز»، و کتاب «اصول پرستاری مسمومیت ها»، بررسی و با انتشار کتاب های مذکور با آرم دانشگاه موافقت شد. همچنین برای یک عنوان کتاب جدید، داور علمی تعیین شد.
همچنین اعضای شورا با صدور مجوز انتشار کتاب های درسنامه، چکیده و سوالات آمادگی برای آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری با آرم دانشگاه موافقت نکردند.

در ادامه، دبیر شورای انتشارات، گزارشی پیرامون پیش نویس تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با شرکت صاحب امتیاز پلتفرم ساینیتو بوک (https://scinito.com) ارائه کردند. ساینیتو بوک پلتفرمی برای انتشار کتابها به فرمت EPUB است.