سمینار مجازی آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان با شرکت بیش از ۱۵۰ نفر برگزار گردید.

بروز شده:  1399/12/28 07:35

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سمینار مجازی و رایگان آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان، یکشنبه ۲۴ اسفند ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با سخنرانی سرکار خانم دکتر طوبی کاظمی (استاد بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند)، جناب آقای دکتر سیدمحمد ریاحی (استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند) و سرکارخانم مریم سلطانی (کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی و کارشناس واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان رازی بیرجند) برگزار شد.
در سمینار مجازی آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان، در مجموع ۱۶۶ نفر از علاقمندان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نیز دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور ثبت نام نمودند که شامل ۴۸ عضو هیأت علمی، ۳۹ کارمند و ۷۹ دانشجو بودند. در زمان برگزاری سمینار، ۱۵۷ نفر به سامانه وب کنفرانس متصل شدند و برای ۱۰۸ نفر گواهی صادر شد.

در نظرسنجی سمینار مجازی ثبت بیماری ها، ۶۲ نفر شرکت نمودند که تجزیه و تحلیل نتایج نظرسنجی نشان داد، به طور متوسط، بیش از ۷۹ درصد از شرکت کنندگان، از این سمینار، رضایت کافی داشتند.