وبینار آشنایی با نمایه استنادی منابع نوظهور (ESCI) با شرکت بیش از ۳۰۰ نفر برگزار گردید.

بروز شده:  1399/12/23 07:20

وبینار آموزشی آشنایی با نمایه استنادی منابع نوظهور (ESCI) توسط حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با هدف توانمندسازی هیأت تحریریه مجلات، پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ با سخنرانی جناب آقای دکتر سیدمحمد میری مدیر عامل انتشارات کوثر برگزار شد.
در این وبینار در مجموع ۲۷۸ نفر شامل ۱۱۱ عضو هیئت علمی، ۹۵ دانشجو، ۵۶ کارمند و ۱۳ نفر از سایر مشاغل و نیز ۳ نفر از اتباع خارجه ثبت نام نمودند. در زمان برگزاری وبینار ۳۱۰ نفر به سامانه وب کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند متصل شدند که برای ۲۰۱ نفر از شرکت کنندگان این وبینار گواهی حضور، صادر شد.

دریافت گواهی حضور در وبینار

تعداد ۱۳۵ نفر پس از برگزاری وبینار در نظرسنجی الکترونیکی شرکت کردند که به طور میانگین، بیش از ۹۳ درصد از بخش های مختلف وبینار اعلام رضایت داشتند.