وبینار تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت، سوم اسفند ۹۹ برگزار خواهد شد.

بروز شده:  1399/11/28 09:45

وبینار آموزشی آشنایی با تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران، یکشنبه سوم اسفند ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار خواهد شد.

مدرس این وبینار، سرکار خانم دکتر پیوند باستانی، دانشیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهند بود.

تصمیم گیری و سیاست گذاری آگاه از شواهد یکی از مفاهیم مهم و قابل توجه در حوزه سلامت می باشد که در سال های اخیر بسیار مورد توجه تصمیم سازان، مدیران و سیاست گذاران نظام های سلامت قرار گرفته است. بدیهی است سیاست گذاری آگاه از شواهد ضمن کمک به ارتقای اثربخشی تصمیمات به کاهش هزینه ها، پرهیز از رویکرد آزمون و خطا و دستاوردهای بهینه در نظام سلامت منجر خواهد شد.
 در همین رابطه سازمان بهداشت جهانی از سال ۲۰۰۵ نسبت به ایجاد یک پلتفرم ترجمان دانش (KTP) برای ارتقای هدفمند و نظام مند استفاده از نتایج تحقیقات و شواهد در سیاست گذاری سلامت مبادرت نموده است. در همین رابطه ضرورت دارد ضمن ترویج و توسعه طراحی پژوهش های کاربردی به مفهوم سازی و ایجاد بستر مناسب برای ترغیب تصمیم سازان نظام سلامت به استفاده از نتایج تحقیقات کاربردی تاکید شود. به منظور توانمندسازی محققان حوزه سلامت در:

ارائه نتایج تحقیقات به زبان اجرایی
  آشنایی با مفهوم سیاست گذاری و تصمیم گیری آگاه از شواهد
  تسهیل کننده ها و موانع استفاده از شواهد در تصمیم گیری
  طراحی پژوهش با توجه به نیاز مصرف کننده نهایی
  آشنایی با مفهوم ترجمان و کاربست دانش
  شناسایی مخاطب، تولید و انتقال پیام و مدلهای کاربردی
دوره آموزشی غیر حضوری با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز در دو جلسه طراحی شده است. اولین جلسه از این دوره با عنوان آشنایی با تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت در سطح ملی با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect برگزار خواهد شد. لذا از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز و کلیه پژوهشگران و علاقمندان از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر صادر خواهد شد.

لینک سامانه وب کنفرانس قبل از وبینار به افرادی که ثبت نام کرده اند اطلاع رسانی خواهد شد. ضمنا یادآوری می شود با توجه به این که از ابتدای سال ۲۰۲۱ نرم افزار Adobe Connect از Flash Player پشتیبانی نمی کند لازم است کاربران نسبت به بروزرسانی نرم افزار Adobe Connect  اقدام نمایند. برای مشاهده راهنمای استفاده از این سامانه و دریافت لینک نرم افزارهای مورد نیاز اینجا کلیک نمایید.

راه های ارتباطی حوزه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در رابطه با وبینارهای آموزشی:
۱- پست الکترونیک lib.info@bums.ac.ir
۲- تماس با شماره ۰۵۶۳۲۳۸۱۷۵۲ در ساعات اداری