سی و چهارمین دوره شیوه بهره گیری از کتابخانه ها و مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.

بروز شده:  1399/11/16 10:35

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سی و چهارمین دوره آموزشی شیوه بهره گیری از کتابخانه ها و مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه، سه شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۹، از ساعت ۱۲ الی ۱۴ ویژه دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با تدریس سرکارخانم حلیمه صادقی، سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه، از طربق سامانه وب کنفرانس به صورت غیرحضوری، برگزار گردید.

شرکت کنندگان در وبینار با قوانین و مقررات و خدمات حضوری و غیر حضوری کتابخانه های دانشگاه، نحوه عضویت، رزرو، تمدید مدارک و جستجو و بازیابی منابع در نرم افزار کتابخانه دیجیتال و پایگاه های اطلاعاتی فارسی و لاتین و نیز با امکانات مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه، آشنا شدند.
در این دوره آموزشی، ۱۳۵ نفر از دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و سایر علاقه مندان به این موضوع شرکت کردند.