بیش از ۳۰۰ نفر در وبینار کتابدار داده: نقش نوین کتابداران در تحقیقات علوم پزشکی شرکت کردند

بروز شده:  1399/11/13 07:20

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، وبینار آموزشی رایگان کتابدار داده: نقش نوین کتابداران در تحقیقات علوم پزشکی به منظور توانمندسازی کتابداران، یکشنبه ۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با سخنرانی سرکار خانم مریم مقدمی دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران، برگزار گردید.

در این وبینار آموزشی کتابدار داده، ۲۹۶ نفر ثبت نام کردند که شامل ۲۷ عضو هیأت علمی، ۱۹۰ کارمند، ۶۳ دانشجو و ۱۶ نفر از سایر مشاغل بودند. در زمان وبینار بیش از ۳۰۰ نفر به سامانه وب کنفرانس متصل شدند و برای ۱۹۹ نفر از شرکت کنندگان که بیش از ۵۰ درصد زمان وبینار را حضور داشتند گواهی شرکت در وبینار صادر شد.

دریافت گواهی شرکت در وبینار

سخنران وبینار، سرکار خانم مقدمی، به مباحث ارزش و اهمیت داده در حوزه بهداشت و درمان، ظهور کتابدار داده ها، تعاریف و رویکردهای مختلف به کتابداری داده ها، مدیریت داده های پژوهشی، مهارت های مورد نیاز برای کتابدار داده های پژوهشی و عنوان مشاغل جدید برای کتابدار داده ها پرداختند. در پایان وبینار، سرکار خانم دکتر اخوتی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سرکار خانم دکتر نعمتی انارکی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران نکاتی را در خصوص مبحث کتابدار داده بیان کردند.

در مجموع، ۱۲۱ نفر در نظرسنجی وبینار شرکت کردند که تجزیه و تحلیل نتایج نظرسنجی نشان داد، به طور متوسط، بیش از ۹۵ درصد از شرکت کنندگان، از این وبینار، رضایت کافی داشتند. برای مشاهده نظرات، پیشنهادات و انتقادات شرکت کنندگان در وبینار اینجا کلیک کنید.