وبینارهای هفته پژوهش با بیش از ۱۰۰۰ شرکت کننده برگزار شد.

بروز شده:  1399/10/11 09:05

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۹، معاونت تحقیقات و فناروی دانشگاه برای آشنایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان، دوره های آموزشی پژوهشی مشترک ایران و افغانستان را در طول هفته پژوهش از ۲۲ لغایت ۲۷ آذرماه ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین برگزار کرد.

۳۴۶ نفر فرم ثبت نام الکترونیکی وبینارهای پژوهشی را تکمیل کردند که شامل ۲۰۴ نفر از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و ۱۴۲ نفر از سایر مؤسسات و دانشگاه های آموزش عالی کشور بودند. ثبت نام کنندگان شامل ۱۰۳ عضو هیأت علمی، ۸۱ کارمند و ۱۴۶ نفر دانشجو بودند.

در شش وبینار برگزار شده در هفته پژوهش، ۱۰۹۸ نفر شرکت کردند که آمار و اطلاعات هر وبینار عبارت است از:

Ø      آشنایی با مطالعات مروری ساختار یافته و متاآنالیز / ۲۲ آذر ۹۹ / جناب آقای دکتر مرتضی عرب زوزنی و سرکار خانم دکتر فرشته عثمانی / ۲۲۲ شرکت کننده

Ø      آشنایی با مهارت های جستجوی اطلاعات در پایگاه های اطلاعاتی علمی / ۲۳ آذر ۹۹ / جناب آقای دکتر حسین بیدختی / ۱۹۳ شرکت کننده

Ø      آشنایی با روش های جذب گرنت پژوهشی / ۲۴ آذر ۹۹ / جناب آقای دکتر عبدالستار پقه / ۲۰۹ شرکت کننده

Ø      آشنایی با تحقیقات کیفی در علوم پزشکی: طراحی، اجرا و انتشار نتایج / ۲۵ آذر ۹۹ / جناب آقای دکتر احمد نصیری فورگ / ۱۶۹ شرکت کننده

Ø      آشنایی با فرآیند ثبت اختراع داخلی / ۲۶ آذر ۹۹ / جناب آقای دکتر عبدا... غلامی / ۱۶۱ شرکت کننده

Ø      آشنایی با مبانی اخلاق در نشر / ۲۷ آذر ۹۹ / جناب آقای مهندس غلامرضا شریف زاده / ۱۴۴ شرکت کننده

همچنین در مجموع ۴۲۱ نفر در نظرسنجی الکترونیکی وبینارهای برگزارشده در هفته پژوهش شرکت کردند که شامل ۱۴۷ عضو هیأت علمی، ۱۲۸ کارمند و ۱۳۳ دانشجو بودند و به طور متوسط بیشتر از ۹۲% از کیفیت محتوایی و اجرایی وبینارها  رضایت داشتند.