وبینار آموزشی پیاده سازی مدیریت دانش در کتابخانه های دانشگاهی برگزار می شود.

بروز شده:  1399/06/22 09:20

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، وبینار آموزشی پیاده سازی مدیریت دانش در کتابخانه های دانشگاهی با ارائه تجربیات سرکار خانم دکتر زهره غلامحسین زاده؛ دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی و رئیس واحد اطلاعات علمی و مدیریت دانش پژوهشگاه نفت روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.

کتابخانه‌های دانشگاهی به عنوان سازمانهای یادگیرنده از دیرباز درگیر فعالیت‌های مرتبط با دانش و مدیریت دانش بوده‌اند و مدیریت دانش فرصت عالی رادر اختیار این کتابخانه‌ها قرار داده است تا بتوانند از دانسته های موجود خوداستفاده کرده و هوشمندانه تر و دقیقتر عمل نمایند. شاید بتوان به درستی ادعا کرد که مهمترین رکن مدیریت دانش، پیاده سازی آن در سازمان است. تاکنون روش های گوناگونی برای پیاده سازی مدیریت دانش در کتابخانه ها مطرح شده است که برخی به صورت تئوری و برخی دیدگاه عملیاتی، موضوع را مطرح کرده اند. در این وبینار قصد داریم با توجه به تجارب حاصله راهکارهای عملی برای پیاده سازی مدیریت دانش در کتابخانه های دانشگاهی ارائه نماییم.

سرفصل های ذیل در این وبینار ارائه خواهد شد:

دانش چیست
مدیریت دانش چیست