بیش از ۴۰۰ نفر از سراسر کشور در وبینار آموزشی اخلاق در پژوهش شرکت کردند.

بروز شده:  1399/05/27 10:40

«وبینار آموزشی اخلاق در پژوهش: از ایده تا انتشار نتایج» سه شنبه ۲۱ مردادماه ۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به میزبانی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با تدریس جناب آقای دکتر احسان شمسی گوشکی، استادیار اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی از طریق سامانه وب کنفرانس از مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مدت ۲ ساعت برگزار گردید.

پس از اطلاع رسانی از طریق شبکه های اجتماعی و وب سایت دانشگاه، ۵۳۶ نفر با تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی در وبینار آموزشی اخلاق در پژوهش ثبت نام کردند که شامل ۱۴۰ عضو هیأت علمی، ۸۵ کارمند و ۵۸ دانشجو از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و ۲۵۳ نفر از سایر مؤسسات و دانشگاه های سراسر کشور بودند.

در زمان برگزاری وبینار اخلاق در پژوهش، تعداد ۴۲۳ نفر به سامانه وب کنفرانس متصل شدند که ۲۹۳ نفر بیشتر از ۹۰ دقیقه، ۵۹ نفر بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه و ۳۱ نفر بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه و ۴۰ نفر کمتر از ۳۰ دقیقه در وبینار حضور داشته اند. در مجموع برای ۳۸۳ نفر از شرکت کنندگانی که بیشتر از ۳۰ دقیقه در وبینار حضور داشته اند و همچنین فرم الکترونیکی ثبت نام وبینار را تکمیل کرده اند از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گواهی حضور در وبینار صادر و از طریق لینک ذیل قابل دریافت می باشد.

همچنین ۲۵۸ نفر، پس از وبینار در نظرسنجی شرکت نمودند که به طور متوسط بیش از ۹۲ درصد از کیفیت وبینار اخلاق در پژوهش رضایت داشتند. برای دریافت فایل کامل نظرات شرکت کنندگان اینجا کلیک کنید.

ضمنا ویدئوی این وبینار پس از آماده سازی در کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بارگذاری خواهد شد، که لینک دسترسی به این محتوای چند رسانه ای نیز به شرکت کنندگان اطلاع رسانی خواهد شد.