ارائه خدمات مشاوره ای و جستجوی اطلاعات علمی به صورت حضوری و غیر حضوری

بروز شده:  1399/01/27 08:15

با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹، کارشناسان کتابخانه و مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خدمات مشاوره و جستجوی اطلاعات علمی را برای کلیه اساتید، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه به صورت غیر حضوری ارائه می کنند. اعضای محترم کتابخانه و کاربران گرامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می توانند درخواست های خود را از طریق پست الکترونیک lib.info@bums.ac.ir مطرح نمایند.

کارشناس واحد مشاوره و اطلاع رسانی پزشکی در اولین فرصت و در ساعات اداری روزهای کاری کتابخانه به درخواست های رسیده پاسخ خواهد داد. ضمناً روزهای سه شنبه و چهارشنبه نیز امکان ارائه خدمات به صورت حضوری وجود دارد. برای ارتباط با کارشناس مربوطه و تعیین وقت مشاوره حضوری می توانید در روزهای شنبه تا دوشنبه با شماره ۰۵۶۲۳۳۸۱۷۶۸ و روزهای سه شنبه و چهارشنبه با شماره ۰۵۶۳۲۳۸۱۷۵۲ تماس بگیرید.

بدیهی است ارتباط از طریق سرویس پست الکترونیک با آدرس lib.info@bums.ac.ir مطمئن ترین راه ارتباطی با واحد مشاوره و اطلاع رسانی پزشکی خواهد بود.