کتابهای امانتی کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تا ۱۷ خردادماه ۱۳۹۹ تمدید شدند.

بروز شده:  1399/01/23 10:20

با توجه به تعطیلی دانشگاه به دلیل شیوع بیماری کوید ۱۹ مدارک امانتی کلیه اعضای کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که تاریخ بازگشت مدارکشان از اول دیماه ۹۸ به بعد بوده است تا تاریخ ۱۷ خرداد ۹۹ تمدید شدند. با همکاری کارشناسان کتابخانه های دانشگاه تعداد ۳۹۵۰ مدرک امانتی اعضا تمدید شدند. مدارکی که می بایست تا ۳۰ آذر ۹۸ به کتابخانه باز می گشتند شامل این طرح نبودند و می بایست به کتابخانه ها عودت شوند. همچنین مدارک امانتی اساتید و اعضای محترم هیئت علمی تا پایان شهریور ۹۹ تمدید شدند.

اعضای محترم می توانند با ورود به سامانه کتابخانه دیجیتال دانشگاه از طریق آدرس diglib.bums.ac.ir از منوی کتابخانه من از وضعیت مدارک امانتی شان اطلاع پیدا کنند. شناسه کاربری دانشجویان: شماره دانشجویی و شناسه کاربری سایر اعضا: شماره ملی است و رمز عبور پیش فرض برای کلیه اعضا شماره شناسنامه بوده است.