چهار عنوان از کتابهای تالیفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در لیست ۱۰ درصد کتب منتخب دانشگاه ها قرار گرفتند.

بروز شده:  1398/10/21 13:25

کمیسیون ارزشیابی متون و منابع منتخب علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ اقدام به فراخوان جهت ارسال کتب تألیفی در حوزه علوم پزشکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور نمود که طي اين فراخوان تعداد ۲۷۵۱ کتاب توسط نويسندگان در سامانه دبيرخانه کميسيون ثبت گرديد که تعداد ۲۴۶۰ عنوان كتاب تاليفي در حوزه دانشگاهي بوده است و در نهايت پس از داوري و ارزيابي كتب براساس شاخص هاي مصوب در كميسيون تعداد ۲۳۹ كتاب به عنوان كتابهاي منتخب تاليفي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در سال ۱۳۹۸ تعيين گرديدند.

لازم به ذکر است که از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۲۶ عنوان کتاب منتشر شده در سامانه کمیسیون ثبت شد و ۴ کتاب از آنها در لیست کتب منتخب سال ۹۸ معرفی شده اند.
مشخصات کتاب های تألیفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به شرح ذیل می باشد :

عنوان   نویسندگان سال نشر
آسیبهای شایع در رشته های مختلف ورزشی محمودرضا متقی شهری، مجتبی ابوالحسن نژاد، زهرا روحانی ۱۳۹۶
دانستنی های بارداری و آمادگی برای زایمان و مادر شدن سهیلا افسر، محمد دهقانی فیروزآبادی،زهره خزاعی، مرضیه سوار رخش ۱۳۹۶
مرور جامع و نکات کلیدی پرستاری کودک سالم زهرا عبادی نژاد، علی دشتگرد ۱۳۹۶
اصول تغذیه در جراحی مصطفی روشن زاده،سمیه محمدی،حمید اکبری ۱۳۹۵

برای مشاهده متن کامل خبر و لیست کتب تالیفی منتخب دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال ۱۳۹۸ اینجا کلیک کنید.