هفتمین نمایشگاه تخصصی کتب دانشگاهی برگزار می‌شود.

بروز شده:  1398/09/20 09:05

همزمان با هفته پژوهش در آخر آذر ماه 1398 و در كنار نمايشگاه دست‌آوردهاي پژوهشي سازمان‌ها و نهادهاي تخصصي و دانشگاهي، جشنواره ملي نشر دانشگاهي برگزار خواهد شد.

در اين نمايشگاه، ناشران فعال كتاب دانشگاهي اعم از دولتي و خصوصي، شركت خواهند داشت و آخرين منشورات خود را به كتابخانه‌هاي تخصصي و دانشجويان، اساتيد و پژوهشگران كشور عرضه خواهند كرد.

هدف اصلي اين نمايشگاه تجهيز كتابخانه‌هاي تخصصي و دانشگاهي در سراسر كشور است، اما متخصصان و دانشگاهيان به‌خصوص استادان و دانشجويان مي‌توانند با حضور در نمايشگاه، ضمن آشنايي با آخرين منشورات علمي، از يارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي خريد كتاب علاوه بر تخفيفات ويژه ناشران استفاده كنند.

همزمان با اين نمايشگاه، نخستين همايش ملي آينده‌نگري در نشر دانشگاهي نيز برگزار خواهد شد، اين همايش چهارشنبه 27 آذر در سالن كنفرانس شماره 1 در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي برگزار خواهد شد.

اين جشنواره با همكاري و مشاركت وزارتخانه‌هاي مرتبط اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، انتشارات دانشگاه تهران، مركز نشر دانشگاهي ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، دانشگاه آزاد اسلامي و همچنين پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از 26 تا 29 آذرماه 1398 در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي واقع در خيابان سئول برگزار خواهد شد.

براي كسب اطلاعات بيشتر به وب سايت http://www.vabf.ir مراجعه فرماييد.