کتابداران برگزیده کتابخانه های دانشگاه تقدیر شدند.

بروز شده:  1398/08/28 09:35

به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی روز شنبه ۲۵ آبان ۹۸ در مراسمی از اعضای فعال و کتابداران برگزیده کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تقدیر شد. همه ساله براساس مشارکت کتابداران در آموزش استفاده از منابع اطلاعاتی، تهیه راهنماهای آموزشي، سنوات خدمت، پيشنهادات، رضايت ارباب رجوع، مشارکت در سازماندهي و رده بندي منابع، مشارکت در فعاليتهاي گروهي کتابخانه و ... تعدادي از کتابداران دانشگاه مورد ارزيابي قرار مي گيرند و چهار نفر از کتابداران در دانشگاه تقدير مي شوند و دونفر از كتابداران برگزيده نيز به وزارت بهداشت براي شركت در همايش كتابداري پزشكي و اطلاعات سلامت معرفي مي شوند.

لازم به ذیل است کتابداران برگزیده دوسال قبل در این ارزیابی قرار نمی گیرند.

کتابداران برگزیده کتابخانه های دانشگاه در سال ۱۳۹۸ به شرح ذیل اعلام شدند:

۱سرکار خانم نرگس ضیایی

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه و کتابدار برگزیده کتابخانه مرکزی

۲سرکار خانم زهرا پناهنده

کتابدار کتابخانه بیمارستان ولیعصر (عج) و کتابدار برگزیده کتابخانه های بیمارستانی

۳سرکار خانم سمانه زارع رمضانی

مسئول کتابخانه دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس و کتابدار برگزیده کتابخانه های دانشکده ای

۴سرکار خانم حلیمه صادقی

کارشناس بخش مشاوره و اطلاع رسانی پزشکی و کتابدار برگزیده حامی پژوهش

ضمناً در این جلسه از سایر کتابداران و کارکنان کتابخانه های دانشگاه نیز با اهدای لوح سپاس تقدیر شد

شاخص های آماری کتابخانه های دانشگاه در هفته کتاب سال ۹۸ به شرح ذیل اعلام شد:

·         ۱۲ کتابخانه فعال با محوریت کتابخانه مرکزی فعالیت می کنند.

·         تعداد مدرک کتابخانه های دانشگاه ۲۹۶۷۴ عنوان هستند.

·         کل نسخ مدارک کتابخانه های دانشگاه ۱۱۰۱۷۱ نسخه است.

·         در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تعداد ۷۶۰۴۱ تراکنش گردش منابع در کتابخانه ها انجام شده است.

·         ۸۱۷۲ محتوای دیجیتال از طریق سامانه کتابخانه دیجیتال دانشگاه به آدرس  diglib.bums.ac.ir قابل دسترس کاربران هستند.

·         ۱۱۴۴ پایان نامه در سامانه کتابخانه دیجیتال دانشگاه وجود دارد که دسترسی به متن کامل بیش از ۸۰۰ عنوان پایان نامه فراهم شده است.

·         ۳۷۱۰ عضو فعال از حدمات کتابخانه ها استفاده می کنند.