اعضای فعال کتابخانه های دانشگاه در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تقدیر شدند.

بروز شده:  1398/08/28 09:00

جشن میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و گرامیداشت بیست و هفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران روز شنبه ۲۵ آبان ماه ۱۳۹۸ با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کتابداران دانشگاهی بیرجند به میزبانی مديريت اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي دانشگاه در سايت آموزش و توانمندسازي پژوهشگران مرکز خدمات اطلاع رساني برگزار شد.

این مراسم قرار بود با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم ایشان برگزار شود که به دلیل همزمانی آن با جلسه هیئت رئیسه دکتر کاظمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با ارسال پیامی هفته کتاب را تبریک گفتند. متن پيام معاونت تحقيقات به شرح ذيل بود:

«همکاران عزیز و دانشجویان گرامی، هفته کتاب و کتابخوانی بر تمامی شما عزیزان مبارک باشد. هفته کتاب سال ۹۸ با سالهای قبل تفاوت بسیاری دارد، امسال روز کتابدار (۲۴ آبانماه) مقارن با تولد پیامبر خاتم (ص) است؛ همان که بعثتش با «اقراء» آغاز شد و همین آیه برای اهمیت خواندن کافيست. اين هفته را به تمامي شما عزيزان حاضر در جلسه و همکاران حوزه مديريت اطلاع رساني پزشکي دانشگاه و دانشجويان عزيز تبريک مي گويم. از مديريت اطلاع رساني دانشگاه که به حق يکي از قويترين بازوهاي معاونت تحقيقات مي باشد نهايت تشکر را دارم. اميدوارم همچنان در زمينه پيشرفت دانشگاه گامهاي موثري برداريد.»

دکتر کیانی مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند نیز در این جلسه در مورد کارکرد کتابخانه ها و اهمیت به مخاطبان خدمات کتابخانه ها مطالبی را ارائه کرد.

جناب آقای مهدی افتخاری فرهنگی پیشکسوت شهر بیرجند که یکی از بزرگترین کتابخانه های شخصی را با بیش از یازده هزار جلد در اختیار دارند در مورد جايگاه کتاب و مطالعه سخنراني کردند.

دکتر بیدختی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه ضمن تبریک هفته کتاب فرایند انتخاب اعضای فعال کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را برای حضار تشریح کرد. کتابخانه مرکزي دانشگاه همه ساله گزارش تراکنشهاي ميزان استفاده اعضاي کتابخانه ها را در يک سال تحصيلي از نرم افزار کتابخانه استخراج و تحليل مي کند و يكصد نفر از اعضاي فعال كتابخانه هاي دانشگاه شامل اساتيد، دانشجويان و كاركنان كه بيشترين تعداد كتاب مطالعه شده و تعداد تمديد و كمترين ميزان ديركرد را داشته باشند، تعيين و اسامي آنها در كتابخانه هاي دانشگاه نصب و اطلاع رساني مي شود. همه ساله بيست نفر از اعضايي كه بيشترين امتياز را كسب كرده باشند در هفته كتاب مورد تقدير قرار مي گيرند. اعضاي فعال كتابخانه هاي دانشگاه در سال ۱۳۹۸ به شرح ذيل مي باشند:

در این مراسم از کتابداران برگزیده دانشگاه در سال ۱۳۹۸ به شرح ذیل تقدیر به عمل آمد:

سرکار خانم نرگس ضیایی: کتابدار برگزیده کتابخانه مرکزی

سرکار خانم زهرا پناهنده: کتابدار برگزیده کتابخانه های بیمارستانی