کارگاه آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی کشور (نوپا) برگزار شد.

بروز شده:  1397/10/03 11:05

کارگاه «آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های پزشکی ایران (نوپا)» با تدریس جناب آقای دکتر کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي روز يکشنبه ۲ دی ماه از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در سایت آموزش و توانمندسازی پژوهشگران مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه که با هدف توانمندسازی و استفاده بهینه اساتید و اعضای هیات علمی و پژوهشگران  دانشگاه از سامانه های پژوهشی برگزار شد، ۱۲ سامانه موجود در این نظام (نوپا) از جمله سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی، سامانه منبع یاب، بانک پایان نامه های دانشگاههای علوم پزشکی کشور، سامانه نشریات علمی پژوهشی پزشکی، سامانه مديريت انتشارات دانشگاههاي پزشکي، سامانه معرفي مجلات نامعتبر و جعلي، سامانه انتشار نتايج و اخبار پژوهش هاي سلامت، سامانه مشابهت ياب، بانک اطلاعات مقالات پزشکي، کتابخانه ملي ديجيتال پزشکي، سامانه علم سنجي دانشگاه هاي پزشکي معرفي شد.