دکتر کبیری از کتابخانه مرکزی و حوزه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه بازدید کرد.

بروز شده:  1397/10/03 10:55

روز یکشنبه دوم دی ماه ۹۷ جناب آقای دکتر پیام کبیری رئیس محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی و جمعی از مسئولین و معاونین دانشگاه از ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه بازديد نمودند.

در ادامه این بازدید، گزارش عملکرد حوزه مدیریت اطلاع رسانی در سالن کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه ارائه شد. در این جلسه که تعدادی از اعضای هیات علمی و جمعی از مدیران و معاونین دانشگاه حضور داشتند، پس از خيرمقدم خانم دکتر طوبي کاظمي معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گزارشی از فعالیتهای کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه و واحد علم سنجی توسط جناب آقای دکتر حسین بیدختی مدیر اطلاع رسانی پزشکي و منابع علمي و  سرکار خانم دکتر حميده احتشام رئيس واحد علم سنجي ارائه شد.

آقای دکتر کبیری نیز پس از تشریح وضعیت تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، کسب رتبه نخست برترین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پزشکی تيپ دو کشور را تبريک گفتند و از زحمات رياست و معاونين محترم دانشگاه و همکاران کتابخانه هاي دانشگاه که در ارتقاي سطح کمي و کيفي خدمات كتابخانه هاي دانشگاه و تجهيز مركز خدمات اطلاع رساني دانشگاه مشاركت و همكاري داشته اند، تشكر و قدرداني نمودند.

در پایان این جلسه، با تقدیم لوح سپاس و تندیس به کتابداران و کارکنان کتابخانه مرکزی دانشگاه از زحمات ایشان در ارتقای خدمات کتابخانه های دانشگاه تقدیر به عمل آمد.